Elsősegély doboz forgalmazás

http://www.mentolada-webaruhaz.hu

Az elsősegélydobozok megléte minden munkahelyen kiemelten fontosak, hiszen ezek az eszközök a munkáltató és munkavállaló érdekeit egyaránt szolgálják - baleset esetén fontos a gyors segítségnyújtás, amelyhez a szükséges kellékeket a mentőláda tartalmazza.

A mentődobozok MSZ 13553 szerint feltöltve kerülnek forgalmazásra, kaphatóak az alkalmazotti létszámnak megfelelően több méretben, egészen 200 főig. Webáruházunkban a járművekhez használatos A, B, C típusú mentődobozokat is megtalálja.

A mentőládákat házhoz szállítással juttatjuk el a felhasználókhoz, rövid határidőn belül.
Mentődoboz forgalmazás - Mentőláda Webáruház

Kategória: Egészség, betegség -> Betegápolás, gondozás

AllergiaBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő