Alumínium redőny - Jász-Pap Kft

http://www.jasz-pap.hu/aluminium_redony

Gondolkozott már azon, hogy ha vásárol egy árnyékolástechnikai berendezést, mennyi mindent kap vele együtt? Vegyük például alumínium redőny rendszereinket.
Ezek a berendezések hőszigetelőek, vagyis biztosítják, hogy az épületből a hő ne vesszen el a nyílászárókon keresztül. Tehát télen nyugodtan fűthetünk, a meleg levegő bent marad, így a számlánk is kisebb lesz. Alumínium redőnyeink védelmet nyújtanak a betöréssel szemben is, hiszen egy úgynevezett feltolás-gátlóval vannak ellátva, ami meggátolja a leengedett állapotban lévő árnyékolók külső mozgatását. Mindezek mellett egyfajta kényelmet is adnak, hiszen dönthetünk a motoros vezérlés mellett, így a mozgatáshoz csak egy gombot kell megnyomnunk távirányítónkon. De ezeken kívül még számos plusszal szolgál egy alumínium redőnyrendszer.

Látogasson el weboldalunkra, hogy ezeket a lehetőségeket minél jobban megismerhesse, továbbá képeket is megtekinthet eddigi munkáinkról. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, esetleg segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzánk személyesen, bemutatótermünkben megtalál minket. ..mert nekünk fontos az Ön megelégedettsége!

Kategória: Szolgáltatás -> Építőipari kivitelezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés