Táborfigyelő - Táborozás, osztálykirándulás

http://www.taborfigyelo.hu/

Gyermeke sportolni szeretne, nyelvet tanulna vagy csak kellemesen töltené a szünidőt új barátokkal? Kínálatunkban megtalálhatóak a sport táboroktól kezdve, a hazai és külföldi nyelvi táborokon át, a hagyományos vízparti üdülési lehetőségek mindegyike, megfűszerezve gyönyörű természeti tájakon való túrázással, kézműves foglalkozásokkal, csapatjátékokkal. Bármi is álljon az érdeklődés középpontjában, a média, az újságírás, a filmezés, az irodalom, a kézművesség, a fotózás, a képzőművészetek, a színjátszás, a tánc, a sportok, a lovaglás, a horgászat, a természettudományok, az informatika, idegen nyelv, nálunk minden fellelhető egy helyen összehasonlíthatóan.
Rengeteg kategórián belül még több különféle tábor minden korosztálynak, bölcsődétől a középiskoláig napközis és ott alvós megoldásokkal. További keresgélés nélkül kiválasztható a legideálisabb a legjobb áron. Országszerte és külföldön izgalmas kalandokkal természetes környezetben várjuk az egyéni vagy csoportos jelentkezőket. A szokásos nyári gyermek elhelyezési problémára is ideális megoldást nyújtunk. A szakszerű felügyelet és gondoskodás rengeteg játékkal, igényes kikapcsolódással párosul. Új élmények, barátok várják gyermekét, ha jelentkezik, ami csak pár kattintás a honlapunknak köszönhetően.

Kategória: Utazás, turizmus -> Kirándulás, tábor

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa