Buxabarát kupon

http://www.kuponneked.hu

„ A környezetbarát vásárlói kupon. „

Mi szem előtt tartjuk a környezetünk védelmét, ezért választottuk az SMS kupon megoldást, ha te is fontosnak tartod, akkor válaszd a Buxabarátot, gondolj a környezetre mielőtt nyomtatnál!

Buxabarát megkeresi, felkutatja a legjobb ajánlatokat, (éttermek, mozik, fitnesz klubok, szórakozóhelyek, wellness központok, szórakozóhelyek) amelyeket akár 90 %- os kedvezménnyel megvásárolhatsz. Mi annyira lealkudjuk az árakat, hogy már egy vásárlónál megkapjuk a kedvezményt. Ezért nem kell aggódnod a minimum létszám miatt, mert ha csak egyedül vásárolsz akkor is megkapod az akciós kuponodat.

Válogass az országos, megyei, vagy városi ajánlatok között, találd meg a lakhelyed közelében található legjobb Buxabarát kupon ajánlatokat.

A Buxabarátra 2 kattintással regisztrálhatsz, és azonnal megkaphatod a kuponodat, ha a megveszem gombra kattintasz. Az általad megadott módon fizethetsz a kuponodért, és azonnal megkapod az SMS-kuponodat, ami tartalmazza a kódod és az érvényességi idejét.( banki átutalás esetén bank függő az utalás megérkezése, és csak akkor tudjuk neked elküldeni a kuponod ha megérkezett az összeg, ha nem bírod kivárni akkor, elküldöd nekünk e-maliban az utalás igazolásának másolatát )

Ha nem szeretnél lemaradni akciós kuponokról, akkor jelentkezz és regisztrálj a Buxabaráton, ajánld ismerőseidnek és barátaidnak, hogy ők se maradjanak le a fantasztikus kupon ajánlatokról.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház