Tudakozó

http://tudakozo.ws

A tudakozo.ws honlap azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse ügyfelei számára a minél hatékonyabb megjelenést a köztudatban, a lehető legegyszerűbb és mégis legcélravezetőbb módon..

Weboldalunk egy cégadatbázis és reklámoldal, sokféle irányvonallal. Mivel az Ön cégének tevékenységi körével foglalkozó profil is van az oldalunkon, szeretnénk felajánlani az Ön cégének a lehetőséget, hogy:
- elérhetőségét,
- szolgáltatásait,
- termékeit, vagy akár
- saját reklámfilmjét

weboldalunkon is közzétehesse.

Cégadatbázisunkban az érdeklődőknek lehetőségük van tevékenységi körre is keresni. A kereső azok számára készült, akik egyszerűen szeretnék megtalálni a kívánt szolgáltatást, céget vagy forgalmazót. A tudakozóban országra, megyére, városra (Budapesten kerületre is) kereshet, azért, hogy Ön minél gyorsabban és könnyebben hozzájuthasson a kívánt eredményhez. A keresés végén megtalálja az Ön által adott feltételeknek megfelelő cég adatait.

A tudakozóban lehetőség nyílik kulcsszavas keresésre is, ami akár egy tevékenységet, vagy márkát is jelenthet, valamint kereshet a cég konkrét nevére is.

A kategóriák menüben a tevékenységi körök felsorolása található, melyre rákattintva az összes olyan cég megjelenik a keresőben, amely az adott tevékenységi körrel foglalkozik.

A tudakozóban regisztrált cégek rendelkezni fognak a weboldalon egy saját maguk által szerkeszthető oldallal, egy ún. mini weboldallal, ahol az alapadatokon kívül még sok hasznos információ áll a felhasználók rendelkezésére, melyeknek segítségével könnyebben ki tudják választani, hogy mely céggel/vállalkozással kívánnak kapcsolatba lépni.

A mini weboldalon megjelenik egy, a céget/vállalkozást részletesen bemutató tájékoztató, ezen kívül fényképek, reklámfilmek, a cég által forgalmazott termékek, s aktuális árai. Külön megtalálhatóak az oldalakon a cég által adott pillanatban nyújtott akciók, valamint a cég/vállalkozás saját internetes oldalának címe is. Térkép segítségével pontosan meg tudja határozni, hol található az Ön által keresett cég/vállalkozás, emellett az útvonal-tervezővel azt is meg tudja terveztetni, hogy hogyan találja meg legkönnyebben az Ön által kiválasztott partnert. Saját mini weboldalukat partnereink könnyen és egyszerűen szerkeszthetik, a regisztráció után kapott kóddal és jelszóval való bejelentkezés után.

A szerkesztés során a következő lehetőségek nyílnak meg minden regisztrált partnerünk számára:


-bemutatkozó anyag,
-cégadatok,
-kontaktszemély,
-reklámfilmek,
-logók, bannerek
-egyéb

feltöltése, folyamatos szerkesztése.


REMÉLJÜK, HAMAROSAN ÖNT IS PARTNEREINK KÖZT ÜDVÖZÖLHETJÜK!

Kategória: Internet -> Kereső

BannerBittorrentBlogBöngésző CMSCset Domén E-mailE-mail marketingEgyéb blogokFlashFotóblogGasztro blogHumoros blogInternetbiztonság, vírusirtóInternetes fórumInternetes közösségInternetszolgáltatóKeresőmarketing Keresőoptimalizálás Közéleti blogKözlekedés blogKultúra blogLetöltésLinkkatalógusLinkmarketingOnline marketingOnline szolgáltatásSzemélyes blogTárhely, hostingTech blogUtazási blogÜzleti blogVárosi blogVideók, képekVoIP telefon Webanalitika, statisztikaWebkameraWeboldal készítés